Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Pjot

Ragga a Milano!!! – První díl

Hvězdné datum 3/11/07!!! Den, který si budu pamatovat nadosmrti!!! Toho dne jsem zjistil, že fotbal není pouhým mýtem, jak je tomu v české kotlině…ovšem hezky po pořádku a bez diakritiky!

Toho dne bylo pocasi jak vino. Prvak se asi modlil k nejvyssimu celou noc!!!:) V 10:13 jsem nastartoval „Zelené žihadlo“ (btw. povysilo na „Green Hornet“) a jel vyzvednout se zbytkem posadky Prvaka (pozn. chteli jsme vyjet uz v 9 rano, ale jsem stale stejnej flink alkoholik:) Zvolili jsme trasu kratsi, krasnejsi zato velmi slozitou, plnou zatacek, tunelu, klesani, stoupani, kolon…vse pro zachranu financi, ktere by zbytecne pohltilo myto na dalnici. Vskutku jsem vyuzil veskere dovednosti, kterym jsem se coby ridic priucil bla bla. Prijeli jsme k hranicim Milana a nekolikrat se ztratili, potom jeli do centra, ztratili se znovu, inu koupil jsem mapu Milana a pote jsme se ztratili jeste 3×.:) No, posadka Zihadla byla uz znacne nervozni,ale nakonec jsme nas hotel Florence:) nasli s krupejich potu v nasich tvarich. Zbytek dne preskocim, stejne tak cestu metrem ke stadionu. Vystoupili jsme z metra a nasledovali skupinku hosiku, kteri meli obmotany krky salami v barvach rosso-nero! Sli jsme a sli, a pak jeste hodnou chvili sli dal. Nikde nebyl nikdo, pouze par vzpominanych typku, a dalsi asi 4 jedinci, kteri na otazku, zda jdeme opravdu ke stadionu, odpovedeli, ze pronasleduji skupinku se salami pred nama.:) No nezbylo nez se usmat a doufat, ze jdem spravne ale opravdu to vypadalo, ze kluci se rozmysleli, a jdou radeji do hospody misto na focus. Najednou z niceho nic skoncila rada baraku a pred nami se objevil vysoky sloup se velkou zari na spici. A o par metru dal jsme jiz mohli videt kolos, ktery predci i svateho Vita a vsechny ty baraky plne Mikulasu.

Ano, vazeni pratele, byl to opravdu on, stadion SAN SIRO ve sve plne krase!!!

Ano, vazeni pratele, byl to opravdu on, stadion SAN SIRO ve sve plne krase!!!

Krom toho, ze jsme ho mohli videt, tak jsme ho mohli i slyset!!! Rinul se z nej rev, a to jsme byli asi 500 – 700 metru od nej. No proste neco uzasneho…Trvalo hodnou chvili, nez jsme se dostali ke stadionu, nemluve nez jsme nasli spravny vchod…drsny byl ovsem vystup jednou z vezi!!! Nic pro slabe natury a spekouny!!!

sansiro_sloup.jpg, bez popisku.

Kdyz jsme upoceni vybehli posledni kousek nekonecne spiraly, objevil se pred nama nas sen a duvod, proc jsme navstivili Milano!!!

Kluci co vam to pripomina...zeby PES08???

Kluci co vam to pripomina…zeby PES08???

Chytro jsme nasli volny fleky, a zacalo predstaveni, o kterem jsem nemel paru, ze muze existovat. Kuciii opaleni si cutali barzo ladne!!! Sanci bylo vskutku vic nez dost, ale Gilardino nemel svuj den (Sprcka by to tam zarazil na sto pro, jaka to byla jistota, co G. podelal), ani Inzaghi nebyl nic platny. Tvrda strela vyslana brazilskym frajirkem jmenem Kaka minula taktez tu proklatou klec!!! Seedorf zahral absolutne nejvetsi mazec. Po 75 minutach behu, a slusnou radkou predvedenych paradicek (povodil si 3 hochy v bilem jak nic), se konecne zastavil a odesel na vyhratou lavicku domacich. Torino poctive odevzdavalo balon vetsinou 15 metru od vapna,ovsem tu a tam dva torinsti plesatci ukazali svoje umeni a nasackovali se pred Didu, tan vsak uz situaci zvladal a krotil kazdou prilezitost torinskych mekot!!! Lidi, to byl mazec!!! Gatuso nehral, bo byl v hledisti s kamosema z Trenta.

sansiro_pjot.jpg, bez popisku.

Zdar a silu, zbytek pribehu dovali Prvak…

14.11. 2007 autor: Pjot

Komentáře můžeš přidávat, pouze když jsi přihlášený

Jestli ještě nejsi zaregistrovaný, pak se zapiš do KONTAKT LISTU


#1 [118] Zdenál (14.11. 2007 v 13:25) , (172.188.107.35)

avatar

mno.. tyhle fotomontokoláže sou vidu povedenější než posledně :-) A nějaký krvavý z pouličních bojů po špílu nebudou?


#2 [123] Ročos (15.11. 2007 v 18:28) , (195.178.73.225)

avatar

legrační sloh..prvák psal fakta, tady máme atmošku, přečet jsem to do kupy a paráda! jen tak dál..špagety



mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist