Přeskočit na navigaci

Základna.net

momentálně se nic neplánuje zkus něco navrhnout

Nejnověší fotky: Vltava 2009 (přidáno: 01.11. 2009 v 18:43)



avatar autora článku: Prvák

Tento song vyžene každý splín…

21.04. 2010 komentáře (0) autor: Prvák

avatar autora článku: Prvák

Jaj, jak já mám rád presíčko a ještě více latéčko. O to těžcejc se mi píše tenhle příspěvek. Pokud jste na tom podobně, ale nemáte si inkriminovaný kávový nápoj na čem připravit, čtětě dále.

25.04. 2009 komentáře (0) autor: Prvák

avatar autora článku: MeZi

Tentokrát přidávám fotky z jednoho skromného výletu za krásami Nizozemí, který proběhl od 14. do 17. listopadu 2008. Ušetřím Vás tentokrát rádoby vtipných komentářů a přidávám pouze fotografie:

18.01. 2009 komentáře (2) autor: MeZi

avatar autora článku: Ročos

Šťastný nový rok..

Aktualizováno (03.01. 2009)

03.01. 2009 komentáře (1) autor: Ročos

avatar autora článku: Keňa

Pratele, kamaradi, aby tu nebylo tak veselo. Kdo z vas se zucastnil a venoval chudakovi Kenovi nejaky chechtaky???

03.07. 2008 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Sokol

Všechno musí pryč…absolutní výprodej…rušíme pobočku… Kdo ma někdo zájem, ten se mrkne nabytek-003.jpg, bez popisku.- takový pěkný stůl, kopírka, židlička…všechno minimálně užité…

26.05. 2008 komentáře (5) autor: Sokol

avatar autora článku: PetraP

Jedu takhle večer stezkou, dát koňům k řece pít. A v tom potkám….. no tak to teda nebylo, ale trocha podobenství by se našla… :)

19.03. 2008 komentáře (16) autor: PetraP

avatar autora článku: Keňa

Ac nerad, musim trosku fusovat do remesla Rocosovi, jakozto nejvetsimu statistikovi na Zakladne a v prilehlem okoli. Sorry Roci, ale tuhle statistiku bys nesestavil, protoze o tom bohuzel nic nevic. :-)

14.03. 2008 komentáře (2) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Nevim, zda jste taktez byli pri konzumaci nejake bagetky vzdy vystaveni povidani navratilcu ze statu o tom, jak vynikajici maji v USA bagety ze Subwaye??? Historky byly vzdy o tom, jak skvely pouzivaj v Subwayi pecivo, ze si muzete vybrat oblohu dle sve chuti, tzn. cerstvou zeleninu, maso, syry, salamy, atd.

14.03. 2008 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Ze je Anglie ostrov nebezbecny, nerku-li temer divossky, jsem poznal uz v obdobi Vanocnim, kdy jsem byl sproste oloupen a nasledne sexualne obtezovan. Dalsim jevem, ktery me v tomto utvrdil, byly dve brutus vrazdy, ktere se tu staly pred par dny kousek od myho bejvaku.

14.03. 2008 komentáře (1) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Tak pratele, snad po nekolika marnych pokusech, se konecne zadari a podari se mi publikovat nejakej clanecek.

16.02. 2008 komentáře (1) autor: Keňa

avatar autora článku: Zdenál

Po dlouhé odmlce a poprvé v novém roce zdravím všechny příznivce cideru a Shakespearea. Ne, že bych byl já sám jejich příznivcem, a ne, že by následující řádky byly o nich, domýšlivý člověk však jistě pochopí..

05.02. 2008 komentáře (9) autor: Zdenál

avatar autora článku: Prvák

V klidu si sedím u stolu, čučím z okna do blba, a do očí mi bije už od rána jedna opticko-mrako-sněhová otázka…

10.01. 2008 komentáře (3) autor: Prvák

avatar autora článku: Keňa

No tak k tomuhle nemam slov, to je naprostej mazec. :-) Vim sice, ze uz je temer po Vanocich, ale i tak si to uzijte.

25.12. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Zdenál

Než se všichni rozprchnou do svých rodných končin rozbalovat dárky, bývá slušností se na rozloučenou pozdravit a popřát všeho dobrého do časů svátečních i všedních. I stalo se. I když – jiný kraj, jiný mrav..

18.12. 2007 komentáře (3) autor: Zdenál

avatar autora článku: Keňa

Nastal čas, abych konečně odhalil, jak to ve skutečnosti je s mým pracovním nasazením ve Spojeným království. Myslím, že slovy se to nedá dostatečně výstižně popsat a tak vám snad v utvoření jakési rámcové představy pomohou následující momentky, které při své návštěvě hotelu pořídili Lukáš s Martinou.

06.12. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Zdenál

No to se musím podělit, ve čtvrtek docela haluz, do superkaraoke baru Just So (jinej tady není) dorazily nový tváře. Kdo by to byl řekl, že další bledé české tváře, ba dokonce nefalšovaný moravačky. Z jednou z nich – blondýnou Pavlínou sem se dal do řeči, probíhala klasická konverzace jak se máš, co děláš, kde bydlíš a tak.. V zápětí přišla další obligátní otázka, avšak zajímavě modifikovaná, a od toho bodu spěla konverzace do onoho haluzového konce. Cituji asi takhle nějak:

24.11. 2007 komentáře (4) autor: Zdenál

avatar autora článku: Zdenál

Tak se tak jednou Ivana zmínila že zas jedou ze školou na vejlet, no a to bych nebyl já abych se nevtěrknul. Ivana je totiž podobně jako já náhradní mamina a chodí do jazykovky do Lewes. No a ta jazykovka jim čas od času pořádá výlety všude možně po UK. A jelikož nikomu nevadí, že jede někdo, kdo zrovna do tý školy nechodí (no posléze poznáš že někomu to možná vadí :-), nechal sem se dobrovolně nahlásit jakožto účastník zájezdu. A to se vyplatí. Takže sem si do deníčku zapsal k datu 10.11. že máme jet do Cambridge.

14.11. 2007 komentáře (0) autor: Zdenál

avatar autora článku: Keňa

No tak nevím jak tuto story popíšu, protože je to spíš vícero menších příběhů, které se ten večer odehrály, než jeden pospolitej, ale snad se mi to podaří nějak poslepovat a bude to čitelný a snad i pochopitelný a možná si i uděláte obrázek, co se vlastně dělo a nedělo a co se mohlo stát a nestalo se a co se nemělo stát a stalo se.

13.11. 2007 komentáře (2) autor: Keňa

avatar autora článku: Zdenál

Hoja hoj, tak prej už doma sněží.. No tak abyste se nenudili, v rychlosti zas nějaký postřehy z ostrova. No vlastně se asi nudit budete, bo se toho zas tak moc nestalo.. Tak mě teda jednoho zamračenýho dne novej taťka a mamka vzali spolu se všema vlastníma a nevlastníma děckama na ruský kolo mrknout z vejšky na to jejich capital city. No jak píšu, zrovna bylo hnusně, takže ani Wembley nebylo v dohledu, ale co už, něco se přece jen vidět dalo.

12.11. 2007 komentáře (7) autor: Zdenál

avatar autora článku: Zdenál

Když jsem po návratu z afterparty v tichosti plížil ve čtyři ráno do postele, říkal sem si že čtyři hodinky spánku před šichtou není zrovna nejvíc, obzvlášť když mě tam uvidí podruhý vživotě..

24.10. 2007 komentáře (3) autor: Zdenál

avatar autora článku: Zdenál

A máme tu víkend. Ranní vstávání mi dobře nedělá, natož o víkendu :-( Nicméně vzpoměl sem si na Marcela a porovnal užitek ze spaní s užitkem očekávané odměny za podřadnou práci a uvědomil si že moje individuální křivka nabídky práce ještě zdaleka nedosahuje bodu ve kterém se zalomí opačným směrem, tudíž efekt substituční stále převažuje nad důchodovým.. – dobře Zdenál, to bych do sebe neřekl.. :-)

23.10. 2007 komentáře (4) autor: Zdenál

avatar autora článku: Zdenál

Pátek 19.10 No tak co se teda stalo a nestalo? Tak kromě mých oblíbených domácích činností a zabíjení volného času nicneděláním sme večer vyrazili tradičně do Just So. Sestava obdobná jako vždy plus mínus někdo.

23.10. 2007 komentáře (2) autor: Zdenál

avatar autora článku: Zdenál

Zdar jak sviňa, tak prej dlouhý maily už nejsou populární.. No to je fakt, taky mě nebaví je číst a hlavně psát, tak teda na již zmiňovaný Sokolův popud přihodím nějakou tu historku z natáčení semhle..

23.10. 2007 komentáře (0) autor: Zdenál

avatar autora článku: Keňa

Jelikož se mi v mailu sešlo pár stejných otázek od vícero lidí, rozhodl jsem se je zodpovědět na tomto místě.

04.10. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Keňa

Pratele, kamaradi, tak jsem se rozhodl vyuzit nove sluzby na zakladne a tak se tu pocinaje dneskem budete setkavat sem tam s nejakym clankem o tom, jak se mam, co delam, proc to delam, atd. Obcas to bude nudny a dlouhy, ale pochopte prosim, ze si to bude cist i moje maminka, ktera je cela lacna po novych informacich o svem milovanem synovi. :-)

No proste me snad znate a vite jak to je, nekdy kecam zbytecne dlouho o houne a navic psany projev Vam toho tolik nerekne, jak kdybych Vam to vypravel s mym dramatickým vyrazem a navic na spoustu veci urcite zapomenu, tak mi prosim odpustte!

29.09. 2007 komentáře (0) autor: Keňa

avatar autora článku: Sokol

Vitejte…Uz jsme tu neco psal a pak cosyk zmacknu, obrazofka zablikala a vsechno je v dupe…Toz znova…

24.09. 2007 komentáře (0) autor: Sokol

avatar autora článku: Prvák

Historicky první článek v blogu

Zdravím všechny. Po nějaké době se na Základně objevuje novinka pro vyplnění dlouhých zimních večerů. V blogu se budou objevovat články od Vás pro Vás.

Z důvodu zachování určité úrovně článků je potřeba napsat Prvákovi, tedy mě, abych Vás autorizoval a mohli jsi spravovat svůj Blog. Udělám to mile rád, takže neváhejte a mailněte mi, nebo dejte jinak vědět;-) napiš prvákovi o autorizaci

Po autorizaci se domluvíme, jaký kategorie Blogu by sis přál přidat.

Jde o novinku a bohužel je BLOG šitý horkou jehlou, takže není úplně vše dotáhnutý do dokonalosti, ví se o tom, ale bude se na tom postupně pracovat. Pište mi jakékoli připomínky na zlepšení.

Doufám, že se tu společně zabavíme!

22.09. 2007 komentáře (3) autor: Prvák

mapa stránek prohlášení o přístupnosti nahoru
copyright © 2005-2007 Ondřej Vasil
TOPlist